Formanden for Imak, Birthe Møller Therkelsen, glæder sig over større fokus på uddannelseområdet i det ny NaalakkersuisutFoto: IMAK

IMAK: Godt med større fokus på uddannelsesområdet

Fredagens nye koalitionsdannelse vækker glæde i lærernes fagforening, IMAK.

- Som formand for IMAK vil jeg udtrykke min glæde over den nye koalitionsaftale, hvor man har udnævnt en særskilt naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, og Kirke, skriver IMAK´s formand Birthe Møller Therkildsen i dag.

I den ny koalition fortsætte Ane Lone Bagger som naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, og Kirke, mens hendes tidligere rolle som naalakkersuisoq for udenrigspolitik er overtaget af  Demokraternes Steen Lynge.

Allerede ved det sidste repræsentantskabsmøde for IMAK efterlyste Birthe Møller Therkildsen større fokus på uddannelsespolitikenn.

- I min åbningstale gav jeg udtryk for, at vores største ønske var, at uddannelse og det udenrigspolitisk område burde deles.

- Især i en tid hvor der arbejdes med en række reformer på uddannelsesområdet, er det vigtigt at Naalakkersuisoq nu kan prioritere det uddannelsespolitiske område, skriver IMAK-formanden, som ser frem til samarbejdet med Naalakkersuisoq Ane Lone Bagger.

LÆS OGSÅ GE og IMAK i fælles kamp for folkeskolen

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt