IMAK: Godt med større fokus på uddannelsesområdet

Fredagens nye koalitionsdannelse vækker glæde i lærernes fagforening, IMAK.
Formanden for Imak, Birthe Møller Therkelsen, glæder sig over større fokus på uddannelseområdet i det ny Naalakkersuisut Foto © : IMAK
Skrevet af Karsten Sommer
31. maj 2020 13:15

- Som formand for IMAK vil jeg udtrykke min glæde over den nye koalitionsaftale, hvor man har udnævnt en særskilt naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, og Kirke, skriver IMAK´s formand Birthe Møller Therkildsen i dag.

I den ny koalition fortsætte Ane Lone Bagger som naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, og Kirke, mens hendes tidligere rolle som naalakkersuisoq for udenrigspolitik er overtaget af  Demokraternes Steen Lynge.

Allerede ved det sidste repræsentantskabsmøde for IMAK efterlyste Birthe Møller Therkildsen større fokus på uddannelsespolitikenn.

- I min åbningstale gav jeg udtryk for, at vores største ønske var, at uddannelse og det udenrigspolitisk område burde deles.

- Især i en tid hvor der arbejdes med en række reformer på uddannelsesområdet, er det vigtigt at Naalakkersuisoq nu kan prioritere det uddannelsespolitiske område, skriver IMAK-formanden, som ser frem til samarbejdet med Naalakkersuisoq Ane Lone Bagger.

LÆS OGSÅ GE og IMAK i fælles kamp for folkeskolen