Foto: Wikimedia Commons

RAL-kaos: Hotel fik sendt frossen vin

Fragtselskabet Royal Arctic Lines store fragtproblemer denne sommer rammer også den private sektor. Hotel Hvide Falk i Ilulissat er bare et af dem. De venter stadig på erstatning for deres tab. Det siger ejeren af hotellet, Tuuta Knudsen, til KNR.

- Jeg kan eksempelvis nævne al den vin vi ville tilbyde turisterne denne sommer. Den havde de sendt som frostvarer, med det resultat, at vi ikke havde noget at tilbyde, siger ejer af Hotel Hvide Falk, Tuuta Knudsen.

Hotel Hvide Falk måtte derfor købe vin rundt omkring i byen, til høje priser:

- Vi har måtte lede med lys og lygte i byen efter vin, vi kunne tilbyde vores kunder. Til priser langt over det sædvanlige. Det holder selv sagt ikke i længden, siger Tuuta Knudsen.

Og det er ikke kun vin, der har været problemet for Hotel Hvide Falk denne sommer. Også diverse kølevarer har været et problem, da de er blevet sendt til Ilulissat i almindelige containere, og ikke i kølecontainere.

- Det er selvfølgelig ikke holdbart. Vi skal jo betale leverandørerne, også selvom vi ikke har fået varerne som aftalt, siger hun.

Dyr sommer

Hotel Hvide Falk har denne sommer endnu ikke fået tilbagemelding fra Royal Arctic Line om en erstatning, eller om der kommer en eller anden form for løsning. Det er ellers vigtigt, siger Hotel Hvide Falks ejer:

- Selvfølgelig er det vigtigt at vi får en eller anden form for kompensation. Det her er vores levebrød, turistsæsonen er vores vigtigste indtægtskilde. Derfor det vigtigt vi får en eller anden form for kompensation, siger Hotel Hvide Falks ejer Tuuta Knudsen til KNR.

Royal Arctic Lines administrerende direktør Verner Hammeken oplyser til KNR, at selskabet vil komme med en status omkring situationen i slutningen af denne måned.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!