Video: Hjemvendt badmintonklub fejret i Aasiaat

Aasiaat Badminton Klub vendte i denne uge hjem fra Nuuk til hæder og lykønskninger i hjembyen efter have modtaget prisen for årets talentudvikling ved årets Maligassiuisut Show 2018.

I midten af november blev prisen for årets talentudvikling uddelt ved Maligassiuisut Show 2018. Og onsdag var der så budt ind til kage og fejring hos Kommune Qeqertalik for de hjemvendte helte fra Badminton Klubben i Aasiaat, der modtog prisen.

- Da vi kom tilbage til Aasiaat, blev vi inviteret af borgmesteren til en reception, hvor kommunalbestyrelsen ønskede at hilse på os, mens de var i byen. Det var opmuntrende, siger børne- og ungdomstræner, Victoria Rafaelsen.

Borgmester Ane Hansen holdt tale for klubben og roste især arbejdet med børn og unge 

LÆS OGSÅ Her er vinderne af årets idrætspriser

- En far har udtalt, at han er taknemlig for, at de bruger deres ressourcer på en god indsats, så børnene ikke vender sig mod kriminalitet, men til noget sundt; det er vi meget opmærksomme på her i kommunen, siger Ane Hansen.

Prismodtagerne er glade for, at den tid de har brugt i klubben er blevet anerkendt.

- Det er meget positivt at blive indstillet og få en pris. Så har vi ikke spildt tiden i hallen og gået glip af mange kaffemikker og andre arrangementer, fordi man skulle i hallen, Victoria Rafaelsen.

Med prisen fulgte en pose penge og de skal bruges på klubben. Blandt andet til en bærbar computer og andre nye ting, som kan forbedre forholdene, siger Victoria Rafaelsen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt