Her kan du møde kronprinsparret på sommertogt

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine ankommer officielt til Igaliku på fredag, hvor deres otte dage lange besøg i Grønland begynder.

Kongeskibet Dannebrog har ligget i havnen i Narsarsuaq siden i søndags, mens den kongelige familie bliver fløjet ind og lander torsdag i kl. 12.

Det royale skær har allerede lagt sig over byen, for ud over familiens flotte skib, ankommer kronprinsparrets personale i dag, så også de er klar til at tage imod den store familie.

LÆS OGSÅ Sved på panden før royalt besøg i Qeqertarsuiatsiaat

Det er første gang kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har deres børn med, og mon ikke især prins Vincent og prinsesse Josephine vil føle sig hjemme. Tvillingerne er jo også døbt henholdsvis Minik og Ivalo.

To fridage undervejs
Turen starter med besøg i Igaliku og Narsaq på fredag, dernæst Alluitsup Paa lørdag formiddag og Nanortalik om eftermiddagen. Søndag tilbringer den kongelige familie hele dagen i Qaqortoq, mens de går fra borde i Paamiut mandag kl. 12.

Tirsdag får så bygden Qeqertarsuiatsiaat for første gang nogensinde kongeligt besøg. Det besøg slutter kl. 12, hvorefter familien får et par fridage uden officielle forpligtigelser.

Torsdag den 7.august kommer den kongelige familie så til Nuuk, hvor de tilbringer to dage, før turen går hjem til Danmark igen lørdag den 9.august.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl