Hans Jukku show i Ilulissat

To musikalske komikere lægger vejen forbi Ilulissat på fredag. Det sker når Hans Jukku Show med Hans Jukku Noahsen og Nukannguaq Geisler lægger op til grin i kulturhuset Sermermiut.
Skrevet af Noah Mølgaard
29. januar 2013 12:19

Der var stor succes med Hans Jukku Show i kulturhuset Katuaq sidste sommer og i efteråret. Nu er turen kommet til Ilulissat, hvor lattermusklerne bliver sat på prøve fredag den 1. februar.

- Det bliver ikke en direkte gentagelse af showet i Katuaq. En stor del af vores optræden er improvisation, så der kommer sikkert noget nyt, siger Hans Jukku Noahsen til KNR.

- Vi har som udgangspunkt sagt at showet varer en times tid. Men vi er ikke særlig akademiske med hensyn til tid, så stemningen i kulturhuset Sermermiut kan blive afgørende for længden af showet, siger Hans Jukku Noahsen.

Hans Jukku Noahsen og keyboardspilleren Nukannguaq Geisler har været venner gennem mange år og har lavet masser af sjov når forstærkerne er slukket.

Deres sans for humor har været godt modtaget under deres optræden i Nuuk, Qaqortoq, Narsaq og Maniitsoq.

- Vi har ellers fået invitationer fra andre byer, men vi har også fast arbejde som skal passes, siger Hans Jukku Noahsen.

Det er ikke kun Hans Jukku Noahsen kendte imitationer af kendte stemmer, som fremkalder latter. Nukannguaq Geisler har ligesom sin ven også sans for humor, der får lattermusklerne på arbejde.

- Der bliver også musikalske indlæg under showet, fortæller Hans Jukku Noahsen, der håber at møde lattermilde iluliarmiut fredag aften.