Grønlandsk overraskelse ved X-Factor

To grønlandske kvinder fik til deres egen overraskelse en positiv modtagelse af dommerne i underholdningsprogrammet X-Factor, som sendte dem videre i det populære program.
Judithe Jørgensen aamma Ivalu Josefsen
Foto © : Judithe Jørgensen aamma Ivalu Josefsen
07. januar 2018 18:45

For de to grønlandske deltagere har det hidtil kun været en drøm at få lov at deltage i X-Factor, som de begge er store fans af. 

- Normalt ser vi dem i fjernsynet, men nu har vi sunget for dem, så det var en kæmpe dejlig oplevelse, siger Ivalu Josefsen.

LÆS OGSÅ X-Factor deltager holder munden lukket

I fredagens udsendelse kunne seerne nemlig opleve Ivalu Josefsen sammen med veninden Judithe Jørgensen, da de på landsdækkende tv optrådte med "Listen to me" af det skotske band Texas.

- Vi har altid snakket om at dukke op til audition til X-Factor, men har endnu ikke gjort det, siger hun.

Tre gange "ja" fra dommerne

Til 2018 udgaven af X-Factor havde de to veninder samlet mod nok til at melde sig til programmet. Selvom de to er vant til at optræde til arrangementer, så var det ikke uden sommerfugle, at de stod foran de tre Remee, Sanne Salomonsen og Thomas Blackman. 

- Hvis jeg skal være ærlig, så har vi været bange for Thomas Blackman, og vi blev så lettet, da han blev glad og selvfølgelig også reaktionen fra de andre dommere.

Må ikke fortælle mere

Ivalu Josefsen og Judithe Jørgensen kender hinanden fra den nordjyske by Aalborg, hvor de også bor.

De to ser nu frem til at skulle deltage i workshoppen i X-factor, hvor de håber på at få netop Thomas Blackman som mentor.

LÆS OGSÅ Grønlandsk deltager videre i X-Factor

Det helt store spørgsmål er så, hvad der nu kommer til at ske med de grønlandske deltagere ved årets X-Factor.

- Ingen kommentar. Vi må ikke fortælle, hvad der kommer til at ske, det har vi skrevet under på. Så alt hvad der sker, det må folk vente med at se på tv, siger Ivalu Josefsen.

X-Factor sendes hver fredag klokken 20 på DR1, og er den 11. og sidste sæson, som Danmarks Radio sender.

Til fans af programmet kan vi dog oplyse, at det ikke er slut med det populære undholdsningsprogram, som fra næste år skal sendes på TV 2.

På Facebook kan man følge Ivalu Josefsen og Judithe Jørgensen og deres X-Factor eventyr.