Foto: Det Grønlandske Hus København

Grønlandsk mosaik-mysterie har taget en ny drejning

Mysteriet om de grønlandske mosaikker udvikler sig igen. Det Grønlandske Hus har modtaget en anonym pakke, men kunstneren bag de flotte mosaikker har stadig ikke givet sig til kende.

For et halv år siden kunne vi her på KNR fortælle om et usædvanligt mysterie, der udspiller sig i Københavns gader og stræder.

Det store spørgsmål er, hvem er det, der laver mosaikker med klare referencer til Grønland og hænger dem op på bygninger i hele hovedstadsområdet?

Det Grønlandske Hus i København har modtaget en lang række henvendelser om mosaikker, der er blevet observeret i hovedstaden. Men kunstneren bag har ikke givet sig til kende. Men nu har mosaik-sagen taget en ny drejning, som er en kriminalroman værdig.

LÆS OGSÅ Hvem står bag det grønlandske mosaik-mysterie?

Det Grønlandske Hus fortæller i sit ugebrev, at de i sidste uge fandt en brun kuvert med en usb-stik i postkassen.

Det er der i og for sig ikke noget særlig mystisk over. Men på USB-stikket var der en mini-udgave af en grønlandsk mosaik magen til dem, der er blevet observeret i København siden foråret.

Videoen er et sammenklip af ældre optagelser fra Grønland og visuelle fremstilling af mosaikkerne fra København. Det fortæller Det Grønlandske Hus i København i sit nyhedsbrev. Her kan du se videoen, der ikke afslører kunstneren bag mosaikkerne. Men den bidrager til mystikken: Hvem er den ukendte mosaik-kunstner?

Landic I

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt