Nordic Futsal Cup: Grønland spillede uafgjort mod Danmark efter føring

De grønlandske fodboldherrer spillede fredag uafgjort mod Danmarks landshold i futsal.
Skrevet af Kenneth Elkjær
08. december 2017 13:47

De grønlandske futsal herrer spillede sig fredag til sit første point ved Nordic Futsal Cup i Norge, da de mødte Danmark.

Det grønlandske landshold vil nok ærgre sig over, at kampen ikke sluttede ved halvleg. Her var holdet nemlig foran med 2-0, men i anden halvleg vendte lykken og Danmark scorede to gange efter intense tyve minutter med både store chancer og store redninger i begge ender af banen.

Dermed blev de grønlandske herrer noteret for deres første point i turneringen efter at have tabt til Finland og Sverige i de første to kampe ved Nordic Futsal Cup.

De grønlandske mål blev scoret af Morten Fleischer og Ari Hermann. Lørdag møder holdet Norge.