Grønland på forsiden

Som turistmål springer Grønland ind i 2013 i flot stil. Det sker, fordi det verdensanerkendte rejselivsmagasin Condé Nast Traveller har skrevet om Grønland som hovedhistorien i sit nyhedsbrev og på internettet.

Ifølge Visit Greenland er magasinet rejsebranchens svar på, hvad New York Times er for aviserne.

- Grønland har fået rigtig flot omtale med en lang artikel og masser af flotte billeder. For rejsebranchefolk svarer det næsten til at komme på forsiden af New York Times. Og det skete jo faktisk skete sent i september i en helt anden anledning, da avisen skrev om Narsaq og Grønlands udviklingsmuligheder i lyset af klimaforandringerne, siger en tilfreds PR-konsulent fra Visit Greenland, Malik Milfeldt.

I artiklen skriver Condé Nast om vinterferie i Grønland og Diskobugten, og journalisten Tony Cross skriver bl.a. om at køre på hundeslæde, se nordlys, og om grønlændernes dagligdag og erhverv samt om velsmagende og friske grønlandske delikatesser så som hellefisk, rensdyr- og moskussteg.

- Vi kunne ikke have ønsket os bedre omtale, end vi netop har fået af det amerikanske magasin, tilføjer Malik Milfeldt.

Journalisten fra Condé Nast Traveller blev inviteret til Grønland i forbindelse med en pressetur arrangeret af Branding Greenland og Visit Greenland tilbage i marts sidste år. Så man kan da vist godt tilføje, at de penge har været givet ud.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt