GM puljerne er klar

B-67, Nagdlúnguak og Kugsak 45 kom i samme pulje, da der blev trukket lod til puljer til det kommende GM i fodbold. Se puljedelingen.
Skrevet af Noah Mølgaard
30. juli 2012 12:34

Pulje 2 i herrernes GM bliver en dynamitpulje. For der er sidste års sølvvindere fra B-67 fra Nuuk, Kugsak 45 fra Qasigiannguit og Nagdlúnguak fra Ilulissat. Og de to øvrige hold er Nagtoralik fra Paamiut og ATA fra Tasiilaq.

Selvom Nagdlúnguak, B-67 og Kugsak 45 har lange traditioner, så skal man være forsigtig med at afskrive Nagtoralik og ATA.

- Jeg blev meget positivt overrasket over Nagtoralik, da jeg fulgte kvalifikationskampene i Sydgrønland. Nagtoralik's styrke er at de spiller godt som et hold, siger formanden for GBU Lars Lundblad til KNR.

Den anden pulje består af UB-83 fra Upernavik, Eqaluk 54 fra Tasiusaq, G-44 fra Qeqertarsuaq, SAK fra Sisimiut og FC Malamuk fra Uummannaq.

- Der bliver formentlig også meget tætte kamp i pulje 1. G-44 er forsvarende mestre, men vi har til gengæld hørt at FC Malamuk er stærkere i år og Eqaluk 54 viste gode takter i kvalifikationsturneringen, siger Lars Lundblad, der heller ikke vil afskrive SAK og UB-83 på forhånd.

Han er forsigtig med, at pege på favoritter og det er på baggrund af afviklingen af indledende runde sidste år.

- Der kan ske meget når der er fem hold i hver pulje. Vi måtte gennem en lodtrækning inden vi fandt frem til semifinalisterne, da GM blev afviklet sidste år, siger Lars Lundblad.

Her er puljedelingen:
Pulje 1:
UB-83, Upernavik
Eqaluk 54, Tasiusaq
G-44, Qeqertarsuaq
SAK, Sisimiut
FC Malamuk, Uummannaq

Pulje 2:
B-67, Nuuk
Kugsak 45, Qasigiannguit
Nagdlúnguak, Ilulissat
Nagtoralik, Paamiut
ATA, Tasiilaq