BILLEDER GM i slopestyle og big air

I påsken kunne man nyde det dejlige vejr, musik og ikke mindst mesterskaberne i slopestyle og big air ved skiliften i Nuuk.
Skrevet af Mads Pedersen
08. april 2015 14:26

Lørdag og søndag bød på en masse underholdning, da snowboard-riders og freestyle skiløbere dystede om medaljerne.

I slopestyle laver udøverne forskellige tricks ned ad banen, inden de afslutter på den store ’kicker’ – et hop, hvor de fx kan lave backflips og superman front flip og mange andre vilde tricks. Det foregik lørdag, mens det søndag udelukkende handlede om big air-disciplinen.

Blandt deltagerne var der otte til tiårige snowboard- og freestyle-ski-riders. De dristige ridere imponerede med deres evner i slopestyle og big air. Her var det især otteårige Vittus Olsen fra Nuuk og niårige Max Madsen fra Sisimiut, der gjorde sig bemærket.

Vittus Olsen vandt guld i slopestyle med 35,5 point, mens Max Madsen fik sølv med 30 point. I big air fik Vittus Osen bronze med 34 point, og Max Madsen guld med imponerende 53 point.

Alle snakkede om drengen fra Sisimiut, Max Madsen, og hans backflip og heppede på ham, når han skulle hoppe. Han er en talentfuld rider, der uden tvivl har en stor fremtid som snowboard-kører. Han lavede tricks, som selv voksne deltagere ikke kunne lave.

I aldersgruppen 11-13 var det 13-årige Henrik Lund, der fik guld i disciplinerne slopestyle og big air, efterfulgt af 11-årige Inuk Brøns Appelt, der fik sølv i begge discipliner.
Du kan se øvrige resultater og billeder på Snowballs facebook-side her.