GIF om AWG-aflysning: Ærgerligt men forståeligt

74 grønlandske atleter kommer alligevel ikke til Arctic Winter Games 2020 i Yukon Whitehorse på grund af frygt for coronavirus. Det ærgrer formanden for Grønlands Idrætsforbund.
- Selvfølgelig er det ærligt for vores atleter som ellers gerne vil have været med, men de er blevet informeret undtagen fire af dem. Det er forståeligt men også ærgeligt, siger Nuka Kleemann. Foto © : GIF
Skrevet af Ane-Marie Petersen
08. marts 2020 15:51

Arrangørerne for Arctic Winter Games 2020 meddelte lørdag aften at man har valgt at aflyse den 50. udgave af Arctic Winter games.

Det ærgrer formanden for Grønlands Idrætsforbund.

- Selvfølgelig er det ærligt for vores atleter som ellers gerne vil have været med, men de er blevet informeret undtagen fire af dem. Det er forståeligt men også ærgeligt, siger Nuka Kleemann.

LÆS OGSÅ Arctic Winter Games aflyst på grund af frygt for corona

Det er sundhedsmyndighederne Yukon, der har anbefalet aflysning af Arctic Winter Games, der skulle have haft næsten 2.000 deltagere fra hele Arktis.

- Det er besluttet, at aflysning af 2020 Arctic Winter Games er den mest ansvarlige måde at takle situationen på, meddeler arrangører af Arctic Winter Games.

Arctic Winter Games har 50 års jubilæum i år og legene skulle have været afholdt fra den 15. marts til den 21. marts i Whitehorse i provinsen Yukon i Canada.