GIF forbedrer sin sponsoraftale med Royal Unibrew

Bryggeriet Royal Unibrew, der bl.a. sælger sodavanden Faxe Kondi og danskvanden Aqua Coral Imeq, har øget sit hidtidige sponsorat med 50 procent til den såkaldte Faxe Kondi Pulje.
Skrevet af Inge S. Rasmussen
15. marts 2016 17:07

Den nye sponsoraftale skal gøre det nemmere for de frivillige at bruge kræfterne på flere fysiske aktiviteter og bedre træninger, fortæller parterne i en pressemeddelelse.

Konkret betyder aftalen, at det bliver muligt for alle GIF's medlemmer at søge tilskud tre gange om året. For eksempel om penge til nye spillerdragter, som kan være en dyr udgift for sportsklubberne i Grønland, lyder det fra Grønlands Idrætsforening og Royal Unibrew. 

Royal Unibrew bakker op om idrætsforbundets strategi om at idræt skal være for alle og målet med at nå 19.000 medlemmer i 2019. 

Sponsoratet mellem Faxe Kondi og Grønlands Idrætsforbund er et mangeårigt samarbejde, der har eksisteret i mere end 40 år, oplyser formand for GIF, Carsten Olsen til KNR.

Han fortæller at sponsoratet er et såkaldt Ulo-sponsorat, som er den laveste kategori ud af i alt fire kategorier. Ulo-sponsorer donerer mellem 200.000 og 399.000 kroner om året. 

I øjeblikket tæller GIFs medlemsskare 14.000 registrerede medlemmer ifølge formanden Carsten Olsen.