Lufthavnene GE: Hold nu jeres løfter!

Hold nu jeres løfter! Med den overskrift slår Grønlands Erhvervs afdelinger i Qaqortoq, Ilulissat og Nuuk endnu et slag for de tre planlagte lufthavne.

De roser Naalakkersuisoq for Infrastruktur, Simon Simonsen, for at holde fast i de oprindelige planer omkring de nye landingsbaner i Qaqortoq, Nuuk og Ilulissat.

- Det er klar politisk tale, som vi gerne vil rose ham og Naalakkersuisut for, skriver GE-repræsentanterne i de tre byer.

Men de deler Simon Simonsens frustration over, at der nu er kastet politisk støv op i luften med forslag om, at også andre banelængder skal i spil - "igen-igen", som de skriver.

- Lad nu være med at opfinde nye politiske krumspring, som blot fortsætter den politiske ørkenvandring omkring atlantlandingsbanerne, som snart har stået på i 30 år

- Vi har ikke råd til mere snak, nu skal der handles! Vi ved, at store private investeringer og ny erhvervsudvikling i hele landet afventer de endelige politiske beslutninger om landingsbanerne, skriver GE-repræsentanterne Jens-Peter Pars fra ilulissat, Nungo Pedersen fra Nuuk og Per Holm fra Qaqortoq i deres åbne brev.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt