Futsal: Grønland spiller uafgjort mod Norge

Grønland har historisk chance for at vinde medaljer i den nordiske futsalturnering Nordic Cup
futsal landshold 2021
Det grønlandske futsal landshold, der deltager i Nordic Cup i disse dage Foto © : KAK
Skrevet af Noah Mølgaard
16. december 2021 13:51

Grønland var sekunder fra at vinde over Norge torsdag i den nordiske futsalturnering Nordic Cup. Kampen endte 2-2, hvor Norge udlignede 9 sekunder før sidste dommerfløjt.

Nordic Cup bliver afviklet i den svenske by, Karlskrona, med deltagelse fra Grønland, Sverige, Norge og Danmark.

Grønland tabte første kamp mod Sverige onsdag eftermiddag med 7-1, men spillede markant bedre i torsdagens kamp mod Norge.

Patrick Frederiksen bragte Grønland foran til 1-0 efter få minutters spil. Anfører Lars Erik Reimer øgede forspringet til 2-0 på direkte frispark i første halvleg, hvor Norge også fik scoret kort tid før pausen.

Grønlands målmand, Peter Berthelsen, præsterede flere store redninger under hele kampen og ærgrede sig meget, da han blev passeret 9 sekunder før tid.

Danmark startede turneringen med at tabe til Norge i går og skal møde Sverige i dag. En sejr til Sverige i aftenens kamp mod Danmark vil bringe Grønland på en favorabel placering.

Grønland vil for første gang stå med mulighed for at vinde medaljer i Nordic Cup. Det kræver dog en sejr over Danmark på lørdag.

Grønland har tidligere vundet over Danmark i futsal. Kampen mod Danmark vises direkte i KNR-TV klokken 13.00 på lørdag.