Fond vil sikre flere grønlandske iværksættere

Grønland har brug for flere iværksættere. Det erkender alle, og den nystartede Fonden for Entreprenørskab Kalaallit Nunaat har sat sig for at gøre noget ved det.

- Vores klare mål at fremme entreprenørskab og skabe flere iværksættere, så at sige fra ABC til PhD. Jo tidligere børn og unge møder entreprenørskab i undervisningen - jo flere iværksættere kan vi forvente at få i Grønland i fremtiden, siger fondens nyudnævnte regionsleder, Julie Rademacher, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ Stort potentiale i at investere i iværksættere

I 2017 har Fonden for Entreprenørskab lavet efteruddannelse af lærere med henblik på større fokus på iværksætteri, og afholdt en stor iværksætterkonkurrence i Nuuk, hvor 300 elever fra både 4.klasse, 7. og 8.klasse, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, deltog.

LÆS OGSÅ Iværksætters rejekugler fik royal debut

Allerede fra næste år inddrages også Sisimiut i arbejdet med at skabe fokus på iværksætteri blandt de unge, skriver Julie Rademacher.

- Vi glæder til at se endnu flere børn og unge blive motiveret til at følge deres drømme og udvikle hele samfundet. Det er jo nu vi sår de frø, som skal gro i fremtiden, slutter Fonden for Entreprenørskabs regionsleder.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt