Ivalo & MinikFoto: Brian Mølgaard/KNR

Fond støtter tre studerendes udlandsophold

Tre grønlandske studerende kan se frem til en økonomisk håndsrækning fra Ivalo & Minik Fonden til at studere i udlandet.

Det oplyser fondens bestyrelse i en pressemeddelelse.

Fonden uddeler dette halvår tre legater på i alt 280.000 kroner, som går til at dække studieomkostninger for de tre personer i udlandet.

De heldige modtagere er Martin Christiansen, som skal læse to semestre på Jon Cabot University i Rom.

Sara Biilmann Egede får støtte til at læse om branding og forbrugeradfærd i et semester på University of Otago i New Zeeland.

Og sidst, men ikke mindst, får Bettina Søgaard et legat til at tage til Swinburne University of Technology i Malaysia i forbindelse med sine studier til diplomingeniør.

Ifølge formanden for Ivalo & Minik Fonden, Minik Rosing, skal legaterne være med til på sigt at få kvalificeret arbejdskraft hjem til Grønland.

- Det er vores håb, at legatmodtagerne vender tilbage til Grønland med kufferten fyldt med kompetencer, der kan bidrage til den videre udvikling af samfundet, siger han i en pressemeddelelse.

Legaterne er finansieret af donationer fra Royal Arctic Line A/S, Royal Greenland A/S, GrønlandsBANKEN’s Erhvervsfond og NunaFonden.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt