Fagforening beklager forsinket fragt

Der er nu udsigt til, at forsyningen her til landet ikke bliver yderligere forsinket, når omkring 80 havne- og terminalmedarbejdere på Grønlandshavnen i Aalborg i morgen tidlig ventes at genoptage arbejdet.
Skrevet af Mads Fisker
11. april 2012 16:55

Næstformanden for Transportgruppen under fagforbundet 3F i Aalborg oplyser, at man klokken 10 i morgen formiddag sætter sig til forhandlingsbordet med Royal Arctic Logistics for at få løst de uenigheder, som begge parter holder tæt til kroppen, og som altså har ført til, at havne- og terminalarbejderne de seneste to dage har nedlagt arbejdet.

- Jeg vil inderligt opfordre medarbejderne til at vende tilbage til arbejdet fra morgenen af. Vi er meget kede af de forsinkelser, det allerede nu vil betyde for trafikken, for vi er ganske klar over, at det er et helt samfund, vi rammer, siger næstformand i Transportgruppen, Ole Nors Nielsen til KNR Radioavisen.

Ifølge ham er medarbejdernes arbejdsnedlæggelse sket i afmagt over situationen, som han altså på samme tid ikke ønsker at uddybe nærmere.

Ole Nors Nielsen nøjes med at understrege, at han håber på, morgendagens forhandlinger vil bringe parterne tættere på en løsning, og altså at de omkring 80 havne- og terminalarbejdere forinden har besluttet sig for at vende tilbage til arbejdet på Grønlandshavnen.

Kommunikationschef i Royal Arctic Line Jakob Strøm oplyste tidligere i dag, at såfremt det sker, vil næste uges forsyninger her til landet højst blive forsinket med et par dage. Og vi følger naturligvis op på udviklingen i Aalborg i morgen.