- Jeg mener, at jeg vil være en stærkere næstformand i forhold til at samle partiet, siger Ellen Trane Nørby.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Ellen Trane Nørby stiller op som næstformand i Venstre

Der skal være kampvalg i partiet Venstre. Den forhenværende sundhedsminister, Ellen Trane Nørby, meddelte nemlig i går aftes, at hun stiller op til posten som næstformand.

Dermed stiller hun op mod partifællen Inger Støjberg, der også har meldt sit kandidatur efter Kristian Jensens afsked med posten.

- Det har jeg efter grundige overvejelser og mange opfordringer besluttet. Det betyder, at Venstres medlemmer og delegerede får en mulighed for at vælge, hvilken profil de vil have som næstformand, siger Ellen Trane Nørby til avisen Danmark og fremhæver, at det ikke er et spørgsmål om at være mod Inger Støjberg.

LÆS OGSÅ Ellemann-Jensen aamma Støjberg Venstremi siuttuuniartut

- Hun skal have en central placering, men jeg mener, at jeg vil være en stærkere næstformand i forhold til at samle partiet, siger Ellen Trane Nørby.

Den tidligere næstformand, Kristian Jensen, trak sig, samtidig med at Lars Løkke Rasmussen sagde farvel til sin formandspost i partiet.

Til partiets formandspost er det indtil videre kun partiets politiske ordfører, Jakob Ellemann-Jensen, der stiller op.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt