- Vi leder ikke videre. Vi har afsøgt et kæmpe område i to dage, og det har ikke givet anledning til, at vi fortsætter eftersøgningen, siger Gideon Quist, der er politikommissær ved Grønlands Politi, til KNR.Foto: KNR

Eftersøgning indstillet: Ingen spor efter savnede personer

Efter dages søgen er hverken den savnede båd eller de to personer, som var ombord, fundet. Derfor er efterforskningen indstillet.

I to dage har Grønlands Politi, Arktisk Kommando og Air Greenlands SAR helikopter ledt efter båden og de to savnede personer, men uden resultat.

Derfor indstilles efterforskningen, oplyser Grønlands Politi:

- Vi leder ikke videre. Vi har afsøgt et kæmpe område i to dage, og det har ikke givet anledning til, at vi fortsætter eftersøgningen, siger Gideon Quist, der er politikommissær ved Grønlands Politi, til KNR.

LÆS OGSÅ Eftersøgning til søs mellem Itilleq og Kangaamiut er i gang netop nu

En jollen sejlede den 11. maj omkring midnat fra Itilleq mod Kangaamiut.

Ombord i båden var en 40-årig mand og en 37-årig kvinde.

Politiet modtog dagen efter en anmeldelse fra en bekymret pårørende, der meldte de to savnet, hvorefter en større eftersøgning blev sat i gang.

Det er en båd af denne type, der lige nu bliver eftersøgt. En hvid jolle på 17 fod, med sort bund og hardtop. Jollen har en 100 HK Suzuki påhængsmotor. Foto: Grønlands Politi

De pårørende til de savnede er blevet underrettet om, at efterforskningen nu er blevet indstillet.

- Det er ikke sikkert, at der er sket en ulykke, men lige nu forventer vi ikke at finde dem ved vores efterforskning, siger Gideon Quist.

Politiet i Grønland og Arktisk Kommando vil gerne sige tak til de borgere, der af eget initiativ har været med til at søge efter de savnede.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl