Ecstasyfund kobles sammen med overdosis på grønlandsk kvinde

Ved anholdelsen af en 21-årig mand i Silkeborg har politiet fundet krystalliseret ecstasy, også kaldet MDMA, af samme type, som i marts kostede en jævnaldrende grønlandsk kvinde livet.
MDMA som piller og i krystalliseret form Foto © : Kripos_NCIS/Flickr Creative Commons
Skrevet af Camilla Dam
20. april 2016 11:56

- Vi ved fra den foreløbige obduktionsrapport, at den 21-årige kvinde døde af en ecstasyforgiftning, og vi fandt det samme ecstasy hos den anholdte, siger politikommissæren hos lokalpolitiet i Silkeborg, Bent Riber Nielsen, til TV Midtvest.

Den unge kvinde studerede i Aalborg og var ifølge avisen AG på besøg hos nogle venner i Silkeborg, hvor både den 21-årige og hendes veninde blev dårlige under en fest og bragt på sygehuset. Her kæmpede lægerne forgæves for den 21-årige, mens veninden overlevede.

Politiet advarer mod brug af krystalliseret ecstasy, som er langt renere end pilleformen.

- Hvis man, som tilfældet er med den unge pige, ikke før har prøvet stoffer, så får man reaktioner, der kan være livsfarlige, siger politikommissær Bent Riber Nielsen.

Den afdødes mor skriver i en kommentar til artiklen på TV Midtvest, at hun håber, bagmændene bliver taget.

- Vi ved ikke om den anholdte har noget at gøre med min datters død, men at han er blevet taget er noget af det bedste, jeg har hørt længe. Så alle der læser dette, pas på!!!!!!!!!!!!!!!, skriver moren.

Politiet konfiskerede 130 gram MDMA, 949 gram hash, 19 gram amfetamin og 83 gram ketamin i forbindelse med anholdelsen af den 21-årige mand.