DHL Tele-Post Stafet 2015 bliver skudt i gang i eftermiddag

Der bliver trængsel i Nuuks gader, når årets DHL Tele-Post Stafet 2015 bliver skudt i gang i eftermiddag klokken 17 ved Inussivik hallen.

Næsten 1.100 løbere fra firmaer og organisationer har tilmeldt sig årets stafetløb, 300 flere end sidste år. Hvert hold består af 5 deltagere, der hver skal løbe i alt 5 kilometer på en rute rundt i Nuuk.

De mange løbere udgør hele 217 hold, langt flere end normalt, fortæller Tele-Posts løbskoordinator, Charlotte Mølgaard, der ser frem til en fantastisk dag omkring Inussivik.

- Der er kun små præmier - det vigtigste er at deltagerne får en sjov oplevelse sammen med kollegerne, siger Charlotte Mølgaard til KNR.

Som noget nyt i år står Arctic Winter Games med Maliina Abelsen i spidsen for opvarmningen af løberne. Og løbet bliver skudt i gang af borgmester Asii Chemnitz Narup og Arctic Winter Games maskotten Kuluk.

Royal Greenland har sørget for at grønlandske lækkerier i løbernes madkasser, og Nuuk Imeq sponsorerer vand til alle løberne

Som altid spiller TELE-POST Band under løbet, og hoppeborgen holder åbent under hele arrangementet, så der er noget både for små og store fra klokken 17 i eftermiddag.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt