- Dette nye partnerskab med nogle af verdens fremmeste lægemiddel- og vaccineselskaber vil sikre, at Storbritannien har den bedst mulige chance for at sikre en vaccine, som beskytter dem, der er mest udsat, siger erhvervsminister Alok Sharma.Foto: Foreign and Commonwealth Office/flickr

Briter sikrer sig 90 millioner doser af mulige coronavacciner

Med to nye aftaler har Storbritannien sikret sig 230 millioner doser af mulige coronavacciner.

Storbritannien har mandag underskrevet aftaler, der sikrer landet 90 millioner doser af potentielle vacciner mod covid-19.

Det oplyser landets erhvervsministerium ifølge Ritzau.

Landet har indgået to aftaler. Den ene er med biotech-selskaberne Pfizer og BioNTech, der sammen er ved at udvikle en vaccine mod covid-19. Denne mulige vaccine har Storbritannien sikret sig 30 millioner doser af.

Dertil er der indgået en aftale med franske Valneva om 60 millioner doser af den vaccine, som selskabet er ved at udvikle.

LÆS OGSÅ Boris Johnson: Coronakrisen har været katastrofal for os

I øjeblikket er der ikke nogen virkende vaccine mod covid-19. Storbritannien har dog sikret sig tre forskellige typer af mulige vacciner - i alt 230 millioner mulige doser.

- Dette nye partnerskab med nogle af verdens fremmeste lægemiddel- og vaccineselskaber vil sikre, at Storbritannien har den bedst mulige chance for at sikre en vaccine, som beskytter dem, der er mest udsat, siger erhvervsminister Alok Sharma.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt