Foto: GTTF

ISLAND GAMES Bordtennishold sikker på medaljer

Tirsdag bliver det afgjort om Grønlands første medalje bliver en sølv eller et guld, når bordtennisholdet møder Guernsey i finalen.

Efter en vellykket semifinale mod Ålands bordtennis-hold, er Grønland sikker på at sin første medalje ved Island Games 2017, der bliver afviklet på den svenske ø Gotland.

Mandag eftermiddag fik Grønlands borgtennis-hold en fantastisk start med gode sejre til Poul Jørgen Petersen og Ivik Nielsen i semifinalen. På papiret var der lagt op til en tæt kamp, og det vat det. Grønland vandt 4-3 mod Åland og sikrede sig dermed en finaleplads.

Grønland møder i finalen Guernsey, som slog Gotland 4-3 i den anden semifinale.

Grønlands bordtennishold vandt over Guernsey i den indledende runde. Det betyder, at Guernsey har en revanche til gode, siger Grønlands landstræner i bordtennis Landstræner Tommy Jørgensen.

- Finalen bliver helt anderledes, da Guernsey vil komme med kæmpe tryk for at få revanche. Men spillerne har fortjent det så meget. Ivik Nielsen, Aqqalu Nielsen, Poul Jørgen Petersen, Karlinannguaq Lundblad, Rosa-Marie Petersen og Melissa Larsen har alle sammen spillet fantastisk bordtennis og har sammen med Hugo Svensson, Arne Hermann haft et super sammenhold, som er med til at bringe holdet igennem til finalen, udtaler Tommy Jørgensen.

Finalen bliver spillet tirsdag formiddag grønlandsk tid.

 

LÆS OGSÅ Herrefodboldholdet klar til Island Games 2017

 

 

LÆS OGSÅ Damelandshold går efter medaljer ved Island Games

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt