Bloomberg er med i næste tv-debat hos Demokraterne

Michael Bloomberg skal for første gang optræde i en tv-debat med de øvrige demokratiske præsidentkandidater.
Ved onsdagens debatmøde ventes det, at Michael Bloomberg skal møde de fem største konkurrenter til at blive præsidentkandidat for Demokraterne, Joe Biden, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Amy Klobuchar og Pete Buttigieg. Foto © : Go Nakamura/Reuters/Ritzau Scanpix
Skrevet af Ritzau
19. februar 2020 07:39

Milliardæren og præsidentkandidaten Michael Bloomberg, deltager i onsdagens tv-debat mellem de demokratiske kandidater i Las Vegas i Nevada.

Det bliver første gang, at Bloomberg, som er tidligere New York-borgmester, er med på de demokratiske præsidentkandidaters debatscene.

I en kritik af Bloomberg, som er blandt verdens ti rigeste personer, beskylder Sanders rivalen for at ville købe sig til valget.

Bloomberg er nemlig gået stærkt frem i meningsmålingerne efter at have brugt store beløb på at føre valgkamp gennem tv-reklamer.

Sanders er i førertrøjen

Men den 78-årige Sanders fører fortsat i meningsmålingerne i Nevada og på nationalt plan.

Den ligeledes 78-årige Bloomberg ventes at skulle møde fem af hans største konkurrenter ved onsdagens valgmøde - nemlig Joe Biden, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Amy Klobuchar og Pete Buttigieg.

- Ingen af de andre ved, hvordan man skal lede en stor organisation, siger Bloomberg om sine rivaler i kampen om at blive Demokraternes præsidentkandidat i efterårets valgkamp mod præsident Donald Trump.