Billigere internet kom et skridt nærmere

På TELE Greenlands generalforsamling, som blev afholdt i går, kunne selskabet fremvise et overskud før skat på 71 millioner kroner og et udbytte til Grønlands Selvstyre på 32 millioner.

Og det resultat kommer til at betyde højere internethastigheder, blev det annonceret.

Dagen før generalforsamlingen, fik TELE Greenland nemlig myndighedernes tilladelse til at øge hastighederne, både på det mobile bredbånd og på ADSL-produkterne.

- Det er meget glædeligt, at vi allerede få timer efter, at vi havde myndighedernes godkendelse, kunne levere højere hastigheder på mobilt bredbånd, udtalte bestyrelsesformand Agner N. Mark.

For ADSL-produkterne bliver de nye hastigheder introduceret inden udgangen af maj.
TELE vil også bruge penge på at udbygge dækningen af det mobile bredbånd, så 6 nye byer i år vil få dækning.

Og TELES gode resultat har også skabt visse forventninger fra Naalakkersuisuts side. De regner med at TELE får afsluttet installation af DVB-T, så alle byer og bygder kan være dækket med digitalt TV inden udgangen af i år.

Derudover at bygderadiokæder bliver opgraderet, så de sidste bygder, bl.a. på østkysten, inden udgangen af 2012 vil have bedre muligheder for fjernundervisning og telemedicin.

Endelig giver Naalakkersuisut Tele Greenland et vink med en vognstang om, at det gode 2011-resultat også skal komme forbrugerne til gode i form af billigere internet. 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt