CPD roser Wallace for hans indsats for at prøve at opretholde ro og orden under den urolige debat, men varsler ændringer i de kommende debatter.Foto: Jonathan Ernst/Reuters/Ritzau Scanpix

Arrangør: Trump og Biden får ikke lov til at gentage mundhuggeri

Organisation bag præsidentdebatter siger, at formatet for tv-debatter ændres inden sidste to møder.

Kommissionen for præsidentdebatter (CPD), som producerer de amerikanske præsidentdebatter på tv, siger onsdag, at den vil ændre formatet for de to sidste møder mellem præsident Donald Trump og den demokratiske udfordrer, Joe Biden.

Det sker efter en katastrofal første debat natten til onsdag, rapporterer de amerikanske medier NBC News og Huffington Post.

- Den forrige aftens debat gjorde det klart, at yderligere strukturer bør føjes til formatet for de kommende debatter, for at sikre en mere ordentlig diskussion af emnerne, skriver CPD i en erklæring.

LÆS OGSÅ Biden beder afbrydende Trump om at holde kæft i tv-debat

Begge kandidater er blevet beskyldt for at tale i munden på hinanden. Navnlig republikanske Trump afbrød konstant Biden, hvilket blev påpeget af ordstyreren fra Fox News, Chris Wallace. Uden at det hjalp.

CPD roser Wallace for hans indsats for at prøve at opretholde ro og orden under den urolige debat, men varsler ændringer i de kommende debatter.

Men det fremgår ikke, om ordstyrerne i de sidste to debatter vil få mulighed for at lukke den ene af kandidaternes mikrofon, mens den anden anden taler, så ingen kan tale i munden på hinanden.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt