BILLEDER Amerikanske turister imponeret over golfbane

Som udlænding eller turist er det svært at forestille sig, at der findes en golfbane så tæt på den nordlige arktiske cirkel som i Nuuk. Men to amerikanske turister er imponeret af, at der findes en svær og anderledes golfbane.

De to amerikanske turister fra henholdsvis Californien og New York spillede i Nuuk Golf Klub i mandags.

Turister fra hele verden vil se og opleve Grønland på mange forskellige måder. Nogle vil se isbjerge, der sejler langsomt i det spejlblanke hav, hvor hvalerne engang imellem kommer med enorme blås i nærheden af store cruisere med tusindvis af passagerer.

Men der er andre, som gerne vil spille golf.

Det var amerikaneren David Bandley fra Los Angeles i Californien, som har eget fly som transportmiddel, når han skal til møder forskellige steder i verden.

Hans golfhandicap er i nærheden af 10, altså ret flot af en ældre amerikansk mand at være. Han synes, det er helt fantastisk, at der findes en golfbane så højt op mod nord.

- Når man tænker på, at man er i nærheden af den nordlige arktiske cirkel, så er det fantastik, at der findes en golfbane her i Nuuk. Jeg nyder virkelig at spille her og I kan være stolt af at have en golfbane som denne her, flotte bane, siger David Bandley.

Mike McKaskey, newyorker, siger, at Nuuk Golf Klubs baner er helt anderledes end dem, han er vant til at spille på i USA.

- Den er helt anderledes og svært at spille på, fordi der er masser af sten omkring banerne. Men I må passe på, nu vil jeg lave flere par og vinde over jer.

Og David Bandley siger for sjov, at han vil vinde denne Greenland Open i golf og vinde det hele.

- Jeg vil vinde. Jeg vil vinde Greenland Open i golf.

- Tror du virkelig, at du kan vinde over en grønlandsk golfspiller, som mig?, drillede jeg David Bandley og han svarer hurtigt.

- Det kan du tro. Når jeg brænder banen af, så kan I ikke hamle op med mig, siger David Bandley stolt.

Henrik Skydsbjerg fra Tupilak Travel, som arrangerede golfturen fortæller til KNR, at efter de har arbejdet med turister de seneste 8 år, har de i år for første gang mærket en betydelig fremgang af turister, som kommer til Grønland.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl