Aktiviteter skal øge skolebørns miljøbevidsthed

Skoleelever fra Atuarfik Mathias Storch i Ilulissat deltager i disse dage i et tværfagligt projekt, der har til formål at øge børns miljøbevidsthed.
Foto © : Kathrine Kruse
Skrevet af Kathrine Kruse
22. august 2018 13:18

- Hvilke konsekvenser følger der for naturen, hvis man lader affald ligge på havet eller naturen?

Det spørgsmål og andre emner, der relaterer sig til naturen og miljøet, skal 95 skolebørn fra Atuarfik Mathias Storch i Ilulissat sammen med 63 studerende fra pædagog-, socialhjælper- og socialassistent-uddannelserne fra Socialpædagogisk Seminarium forsøge at klarlægge i denne uge.

Det tværfaglige projekt 'WWF Kangia Kids', der har til formål at øge børns miljøbevidsthed, kører nemlig i denne uge igen i Ilulissat.

Udstilling af værker

Skoleeleverne og de studerende fra de tre uddannelser skal blandt andet afholde aktiviteter på baggrund af fem emner, som handler om klimaforandringer, affald og genbrug, sorteringssystemer til affald, affald på havet og naturen, og endelig luft og planter.

Som afslutning på projektet vil skoleeleverne og de studerende udstille deres værker på fredag i den gamle heliport ved Sermermiut.

Projektet er et samarbejde fra 2014 mellem WWF Verdensnaturfonden, Isfjordskontoret i Ilulissat og Perorsaanermik Ilinniarfik – Socialpædagogisk Seminarium, og kører hvert efterår.