Foto: KNR

AWG2016 900 køjesenge og madrasser sat til salg

Der er lukket og slukket for AWG2016. Nu er 900 køjesenge, madrasser og soveposer sat til salg.

I dag lørdag og i morgen har frivillige for sidste gang smøget ærmerne op og er gået i gang ude på de fem skoler med at ryddeop. Her har mange hundrede atleter boet, mens de har deltaget i de arktiske vinterlege.

Først blev elevernes borde og stole og andet inventar forud for legene flyttet ud af klasseværelserne og erstattet af 900 køjesenge, madrasser og soveposer, som arrangørerne havde indkøbt til lejligheden.

- Vi startede klokken 12 i dag, og nu har vi taget de fleste af sengene ned og samlet madrasser og soveposer. Vi fortsætter i morgen med at gøre klasseværelserne klar, og bag efter kommer ISS og giver alle klasseværelserne en stor rengøring, så skolerne kan modtage eleverne igen, når de møder på torsdag, siger Arnakkuluk Jo Kleist.

 

900 køjesenge sat til salg

De 900 køjesenge og madrasser er nu sat til salg.
- Der er allerede kommuner og fåreholdere, der sammen med Selvstyret og en efterskole har købt nogle af køjesengene. De resterende 500 køjesenge bliver sat til salg i morgen søndag, så dér kan alle og enhver komme og købe en seng og nogle madrasser til en god pris, siger Arnakkuluk Jo Kleist.
Salget foregår på Samuel Kleinschmidt skolen, ASK i Nuuk fra klokken 11.

Hvad koster sådan en køjeseng så?

- En køjeseng med to madrasser sælger vi for 150 kroner. Det synes vi er en god pris for dem, der gerne vil have en ny seng eller skal bruge den til andre formål, Vi kan godt mærke, der er interesse for dem, så vi er spændte på, hvor mange, der kommer og køber en seng.

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt