10 nye smittede med corona i Nuuk

Den nyeste tal fra Landslægeembedet viser, at der et ti nye smittede med covid-19. Samtidig er en person blevet indlagt i Nuuk.
En person er blevet indlagt med covid-19 i Nuuk.
18. september 2021 15:31

Smitten stiger fortsat i Nuuk, hvor der det seneste døgn er konstateret ti nye smittede. Det bringer også det samlede antal smittede med covid-19 op med to til i alt 102 smittede.

- Flere af de smittede var i byen sidste weekend og må formodes smittet der. Der er desuden nogle få nye smittetilfælde, som må antages at komme fra institutionerne og skolerne med kendt smittespredning, skriver Landslægeembedet.

LÆS OGSÅ Dagens tal: 13 nye er smittede 

Tre af de smittede har dog ikke været nogle steder med kendt smittespredning, og det er derfor uvist, hvordan de er blevet smittet.

Der er testet 650 personer i Nuuk det seneste døgn, mens der er testet 280 personer i Sisimiut.

63 procent er nu fuldt vaccineret

Samtidig oplyser Landslægeembedet, at der er blevet indlagt en person med covid-19. Det er dog ikke coronavirusset, der er den primære årsag til indlæggelsen, understreger myndighederne.

De seneste vaccinetal viser, at 63,4 procent af befolkningen er vaccineret fuldt, mens 72,3 procent af befolkningen har modtaget det første vaccinestik.