Åben invitation til grønlandsk nytårskur på Christiansborg

Igen i år er der mulighed for at hilse på de grønlandske folkevalgte under en nytårskur på Christiansborg. Det er Inuit Ataqatigiit i Folketinget, der står bag.
- Det er vigtigt at invitere borgere ind bag kulissen og give dem et førstehåndsindblik i det arbejde, vi laver, siger Aaja Chemnitz Larsen. Foto © : KNR
13. januar 2020 07:14

Det er stadig muligt at byde politikere, familie og bekendte godt ind i 2020 - eksempelvis ved en nytårskur på Christiansborg.

For andet år i træk inviterer IA's folketingsmedlem, Aaja Chemnitz Larsen, og hendes sekretariat alle med tilknytning til Grønland til nytårskur.

Det sker på onsdag den 15. januar fra 17 til 18.30 i Fællessalen på Christiansborg.

LÆS OGSÅ Aaja Chemnitz Larsen inviterer til Åben Christiansborg

- Det er vigtigt at invitere borgere ind bag kulissen og give dem et førstehåndsindblik i det arbejde, vi laver. For mig er det en del af at føre politik i øjenhøjde, siger Aaja Chemnitz Larsen.

Vanen tro inviterede formanden for Naalakkersuisut også til nytårskur i Danmark. Det foregik i fredags, den 10.januar, ved Grønlands Repræsentation på Nordatlantens Brygge.

Her var det dog kun politikere, embedsmænd og særlig indbudte med relation til Grønland, som deltog og blandt andet hørte formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen holde nytårstale.

Nytårskuren på Christiansborg på onsdag er gratis for alle, men kræver tilmelding, da der er begrænsede antal pladser. Billetter kan fåes på hjemmesiden Billetto.