- Det er vigtigt at invitere borgere ind bag kulissen og give dem et førstehåndsindblik i det arbejde, vi laver, siger Aaja Chemnitz Larsen.Foto: KNR

Åben invitation til grønlandsk nytårskur på Christiansborg

Igen i år er der mulighed for at hilse på de grønlandske folkevalgte under en nytårskur på Christiansborg. Det er Inuit Ataqatigiit i Folketinget, der står bag.

Det er stadig muligt at byde politikere, familie og bekendte godt ind i 2020 - eksempelvis ved en nytårskur på Christiansborg.

For andet år i træk inviterer IA's folketingsmedlem, Aaja Chemnitz Larsen, og hendes sekretariat alle med tilknytning til Grønland til nytårskur.

Det sker på onsdag den 15. januar fra 17 til 18.30 i Fællessalen på Christiansborg.

LÆS OGSÅ Aaja Chemnitz Larsen inviterer til Åben Christiansborg

- Det er vigtigt at invitere borgere ind bag kulissen og give dem et førstehåndsindblik i det arbejde, vi laver. For mig er det en del af at føre politik i øjenhøjde, siger Aaja Chemnitz Larsen.

Vanen tro inviterede formanden for Naalakkersuisut også til nytårskur i Danmark. Det foregik i fredags, den 10.januar, ved Grønlands Repræsentation på Nordatlantens Brygge.

Her var det dog kun politikere, embedsmænd og særlig indbudte med relation til Grønland, som deltog og blandt andet hørte formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen holde nytårstale.

Nytårskuren på Christiansborg på onsdag er gratis for alle, men kræver tilmelding, da der er begrænsede antal pladser. Billetter kan fåes på hjemmesiden Billetto.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt