Visit Greenland skal have ny direktør

Direktør Anders Stenbakken forlader Visit Greenland til sommer efter syv år i spidsen for firmaet. Det fortæller han til KNR.
Foto © : Jonas Løvschall-Wedel/KNR
Skrevet af Kenneth Elkjær
21. februar 2017 18:09

Anders Stenbakken forlader officielt Visit Greenland til august, hvor han overlader posten til sin afløser. Ifølge den afgående direktør er tidspunktet det bedst tænkelige for en ny direktør, da rejsemessen Travel Mart finder sted i september i Nuuk:

- Det er en optimal måde for en ny direktør til at få en platform som ny mand i spidsen for Visit Greenland, siger Stenbakken.

Han fortæller videre, at han efter syv år mener, det er på tide, at han kommer videre. Både for sin egen skyld - men også for firmaets.

- Det er godt at prøve noget andet. Det er også godt for selskabet, for det giver en dynamik, når der kommer en ny direktør, siger Stenbakken, der står foran en uvis fremtid på jobfronten.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal, når jeg stopper. Jeg fik bare lyst til at åbne døren uden at vide, hvad der kommer til at ske for første gang i mange år, siger han.

- Jeg håber, jeg kan fortsætte med at arbejde med Grønland på den ene eller anden måde, men der er ikke noget, der er hugget i sten, siger Anders Stenbakken.

I første omgang skal han hjem til sin kone, der bor i Skagen i Nordjylland, fortæller han.