Vælgermøder godt i gang

Vælger møder er allerede godt i gang, i hvert fald i Østgrønland, hvor alle partier var med i den allerførste vælger møde i Tasiilaq i går aften.
Skrevet af Apollo Jeremiassen
20. oktober 2014 16:42

For Inuit Ataqatigiit har det været vigtigt, at komme til steder i Grønland. Derfor har IA i samarbejde med andre partier planlagt at komme til steder KNR ikke kan komme til i forbindelse med direkte vælger møder langs kysten, siger IA's formand Sara Olsvig.

 

- Og det er så på baggrund af det at, vi har fået denne her rejse på planen, altså vi tager til Tasiilaq.

- Og vi kommer også til at tager til andre byer, både i Diskobugten, længere nordpå, også i sydgrønland og i midtgrønland, sammen med de andre partier, siger Sara Olsvig til KNR.

 

Sara Olsvig fortæller, at vælger mødet i går aftes var en succes hvor regeringsformen i Grønland var et af emnerne.

 

- Jeg synes vi havde nogle gode debatter i går, om både regerings måde at føre regering på, men også om specifikt om forholdende i udenfor, hvad skal man sige, de større byer i vestgrønland.

- Så det var rigtigt godt at have borgemøde, vælger møde her i Tasiilaq. Og vi ser også rigtig meget frem til at, tale med folk rundt omkring nogle af bygderne, her omkring Tasiilaq. Sagde formanden for Inuit Ataqatigiit, Sara Olsvig til KNR.