TV

TV-chef vil udfordre seere og medarbejdere

KNR skal ikke være bange for at kaste sig over nye idéer og lave eksperimenterende og nysgerrigt tv, lyder det fra den nye mand i chefstolen.
13. juni 2016 15:49

Det kreativ rum kommer i fokus hos KNR, når Kim Larsen fra 1. august bliver ny programchef for KNR TV.

Han gør det klart, at der skal være plads til gode idéer og så skal seerne måske vænne sig til et mere modigt KNR.

- KNR TV skal være nysgerrigt og eksperimenterende og prøve ting af, men samtid holde fast i den gode kerne, som er de programmer, de leverer, siger den nyansatte programchef, Kim Larsen.

Det kreative rum er grundstenen

Han lægger op til, at det kreative rum skal være i centrum.

 - Man skal ikke være bange for at prøve nye idéer, at udfordre både medarbejdere, ledelse og måske også seerne lidt med nogle nye programtyper, siger Larsen.

Læs også Kim Larsen ny tv-programchef

Her bliver programchefens fornemmeste rolle, at skabe rammerne for at medarbejderne kan folde sig ud.

- De medarbejdere, som er i KNR skal have et kreativt rum, de skal have en ramme der fungerer for dem, således at vi kan laver flere spændende tv-programmer, siger han.

Gode historier skaber sammenhold

Kim Larsen peger på, at børneprogrammer bliver et indsatsområde, men i det hele taget skal der fokus på den gode historie, som binder samfundet sammen.

- At vi er med til at sprede en god nyhed, sprede en god fornemmelse og sprede en sammenholdsfølelse i samfundet. Og det gør vi gennem aktualitet, sport, lidt underholdning og hvad vi nu kan gabe over i forhold til de ressourcer vi har, slutter Kim Larsen.