Tele-Post udpeger færøsk direktør

Efter 10 måneder med midlertidige administrerende direktører har Tele-Post nu udpeget en ny direktør. Det bliver færøske Kristian Reinert Davidsen, som overtager ansvaret for landets teleselskab.
Skrevet af Camilla Dam
03. juli 2015 09:11

Kristian Reinert Davidsen kommer fra en lignende stilling i sit hjemlands teleselskab, Føroya Tele, hvor han har været topchef siden 2006. 

- Kristan har gennem sin karriere og senest i Føroya Tele vist stærke resultater. Resultater, der tager et stærkt afsæt i samspillet med og hensynet til både ejere, kunder og medarbejdere. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, udtaler bestyrelsesformand Stine Bosse.

Han er 48 år, civilingeniør, har en HD i organisation og ledelse og så har Kristian Reinert Davidsen altid arbejdet inden for telebranchen. Der er ikke sat dato på, hvornår Tele-Posts nye administrerende direktør tiltræder, men senest den 1. januar 2016.

Læs også Stine Bosse ny formand for Tele-Posts bestyrelse

Mange opsigelser

Efter at Michael Binzer sagde sin direktørstilling op pga. samarbejdsvanskeligheder med daværende bestyrelsesformand Agner Mark den 10. september sidste år, blev vicedirektør Steen Montgomery-Andersen konstitueret som adm. direktør. Men han opsagde sin konstituering af samme årsag i april, hvorefter den tidligere KNR-direktør Søren Lennert Mortensen blev konstitueret i stillingen.

Læs også Michael Binzer har sagt op i TELE-POST

Læs også KNR-direktør afløser i Tele-Post

Færing ser stort potentiale

Ved bestyrelsesmødet den 27. maj blev Stine Bosse valgt som bestyrelsesformand for en ny bestyrelse i form af direktøren for Arctic Winter Games 2016, Maliina Abelsen (IA’s tidligere naalakkersuisoq for finanser). TDC’s teknologidirektør Kim Søgård Kristensen og advokat Ulrik Blidorf er ligeledes blevet valgt.

Og med en ny direktør er Tele-Post for alvor klar til at se fremad.

- Jeg ser frem til at kunne tiltræde og indlede det vigtige samarbejde med medarbejdere og bestyrelse. Der er mange spændende muligheder for TELE-POST, som jeg glæder mig til at bidrage til kan folde sig ud i de kommende år, siger Kristian Reinert Davidsen.