KNR Styrket samarbejde med Danmarks Radio

KNR har lige holdt et yderst konstruktivt møde med Danmarks Radio. Målet med mødet er at få styrket samarbejdet mellem Danmarks Radio og KNR.
Foto © : KNR
09. juli 2015 12:27

De områder, der primært vil styrkes er;

 

Dygtiggørelse af KNR ‘s medarbejdere

Der er nu åbnet for KNR ‘s deltagelse i Danmarks Radios interne kurser, herunder også mangeartede lederkurser.

Kurserne vil i høj grad være med til at øge vores medarbejderes kompetencer, hvilket blandt andet også vil medføre større medarbejdetilfredshed samt bedre oplevelse for vore seere og lyttere.

 

Fælles kurser med KNR TV ‘s samt lokale TV – afdelingers medarbejdere

Danmarks Radio vil ligeledes bakke op om arrangering af kursus med deltagelse af KNR ‘s TV – afdeling samt med lokale TV – foreninger.

Dette vil øge KNR ‘s og lokal TV afdelingernes kompetencer.

 

Fælles projekter mellem KNR og Danmarks Radio

Danmarks Radio har i deres medieaftale af juni 2014 forpligtet sig til at øge danskernes bevidsthed om Rigsfællesskabet.

Som følge heraf vil KNR i fællesskab med Danmarks Radio arbejde på realisering af projekter, der kan være med til at øge befolkningen i Danmarks, Færøernes og Grønlands gensidige bevidsthed om hinanden. Dermed også være med til at fjerne mange af de fordomme, vi har om hinanden.

Det synes vi fra KNR, at det er meget lovende. Det er aftalt, at Danmarks Radio inviterer de grønlandske folketingsmedlemmer og forelægger ideen overfor dem.

Vi er fra KNR også meget åbne for at modtage forslag fra vore seere og lyttere.

 

Mere formaliseret samarbejde iøvrigt

Derudover har KNR og Danmarks Radio lagt mere klare retningslinjer i tilfælde af gensidige lån af udstyr mv.

 

 

På fotoet: Juridisk konsulent Christian Johansen, KNR's direktør Jacob Abelsen, DR's underdirektør Maria Damborg Hald og juridisk konsulent Martin Kyst.