Stort udbytte ved færdselsrazzia

Politiet i Qaasuitsoq har i denne uge gennemført flere færdselskontroller i Ilulissat. Kontrollerne sker ifølge politiet for at forebygge trafikuheld og skabe mere tryghed på vejene for borgerne.
Rigspolitiet
Foto © : Rigspolitiet
Skrevet af Thomas Munk Veirum
24. april 2016 14:05
Versionist Ivik Kristiansen

Resultatet af kontrollen viser dog også, at der var noget for politiet at komme efter. Syv personer fik en fartbøde og fem af dem havde haft så meget fart på, at de fik en betinget frakendelse af kørekortet. De syv fartsyndere fik bøder på samlet 29.500 kroner. Det oplyser Politiet i Qaasuitsoq i en pressemeddelelse.

Ud over fartsynderne stoppede politiet også 53 køretøjer, hvor "en del bilister" fik påtaler på grund af fejl og mangler på deres bil, og to fik en bøde for at køre uden sikkerhedssele. Og politiet planlægger flere indsatser.

- Politiet i Qaasuitsoq planlægger at lave lignende færdselsindsatser i andre byer i Qaasuitsoq-regionen. Ligeledes kan det ikke udelukkes, at vi gennemfører flere målrettede færdselsindsatser i Ilulissat by,” siger Carl Sværd fungerende operativ leder ved Politiet i Qaasuitsoq.