Stor altanrenovering på vej til Radiofjeldet

Beboere i Radiofjeldet i Nuuk kan nu glæde sig over, at deres slidte altaner skal renoveres i de kommende år. Det oplyser INI A/S.
Skrevet af Mads Pedersen
16. juni 2017 12:57

I 2016 kunne KNR fortælle, at altanerne i lejlighederne ved Radiofjeldet i Nuuk var risiko for frit fald.

Men nu har Grønlands Selvstyre udbudt renoveringen af altaner på Qapiarfiusaaq, Radiofjeldet, i blokke 11-17, med opstart i slutningen af juni i år.

Beboere, hvis altaner er ubrugelige, kan nu glæde sig til at nyde den flotte udsigt mod Akia, Nordlandet, fra altanerne. 

Længere renovationsproces

Renoveringen af altanerne vil dog blive en længere proces, da arbejdet vil foregå frem til oktober 2019. Ifølge planen vil altanerne i blok 12 og 13 blive renoveret i år, mens altanerne i blok 15, 16 og 17 renoveres næste år. Til sidste bliver altanerne i blok 11 og 14 renoveret i 2019, oplyser INI A/S.

I reparationsperioden vil altanerne blive spærret, men det vil stadigvæk være muligt at benytte altanerne som flugtveje i nødstilfælde.

Beboerne er allerede blevet informeret om det kommende renoveringsprojekt. 

Interesserede i renoveringsarbejdet kan følge med på Facebook-siden ”Altanit Qapiarfiusaami”, hvor lejerne løbende vil kunne få informationer og meddelelser om renoveringen af altanerne.