Siumut og Atassut efterlyser samarbejde i Øst-Vest kommunen

Siumut og Atassut i Øst-Vest kommunen udnytter ustabiliteten hos Demokraterne og indbyder nu andre partier til politisk samarbejde.

Befolkningen skal kunne regne med ledelsen i den kommende Øst-Vestkommune. Det skriver en bekymret samarbejdsgruppe mellem Siumut og Atassut forud for konstitueringen, der skal finde sted nu på fredag den 2. maj.

Det er angiveligt det interne opgør i Demokraternes partitop, som har fået samarbejdsgruppen i Nuuk op på dupperne.

- Efter som konstitueringen vil blive afgørende for resten af valgperioden, er det ikke betryggende at konstatere, at det kommende flertal i overgangsudvalget allerede – før arbejdet er begyndt – nu er under splittelse, skriver Siumut og Atassut i Øst-Vest.

Samarbejdsgruppen, der blandt andet består af borgmester Nikolaj Heinrich, landstingsmedlem Doris Jakobsen fra Siumut og landstingsmedlem Emilie Olsen fra Atassut konstaterer:

– den kommende flertalsgruppe endnu ikke er fremkommet med deres samarbejdsgrundlag. Det er dybt ubetryggende og uacceptabelt for befolkningen. Derfor er vi er parate til at indgå i dialog med andre partier med henblik på dannelsen af et solidt og holdbart samarbejdsgrundlag, skriver samarbejdsgruppen.

Kommentarer

inatsisartut_forarssamling_2017_nils_baum_bureau_for_inatsisartut.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!