Simon Lynge skal fremme viden om børns rettigheder

Den kendte sanger Simon Lynge skal være med til at fremme viden om børns rettigheder, det skriver børnetalsmanden Aviaja Egede Lynge i en pressemeddelelse.
Foto © : MIO
Skrevet af Thomas Munk Veirum
22. december 2015 09:40

- MIO markerer slutningen af året med noget helt særligt - og en helt særlig person er Simon Lynge. siger Børnetalsmand Aviâja Egede Lynge i pressemeddelelse.

Læs også Børneambassadører: Svigt ikke børnene i julen

Simon Lynge skal gennem skal gennem sin popularitet som sanger være med til, at udbrede kendskabet om FN’s Konvention om Barnets Rettigheder til børn, unge og voksne i Grønland.

- Jeg blev meget glad da Aviâja spurgte mig om jeg ville være med til, at kæmpe for børn og unges rettigheder - og selvfølgelig vil jeg det. Hvis jeg finder noget vigtigt, så er det at børn og unge har det godt og ved hvad de er værd. Børn har drømme som vi skal hjælpe dem med at udleve. De har de ret til, udtaler Simon Lynge i pressemeddelelsen.

Læs også VIDEO Ambassadører i Inatsisartut sætter fokus på børn

Simon Lynge vil være Børneambassadør frem til 1. juni 2018. Udover Simon fik MIO den 9. november også fem Børneambassadører fra de fem partier i Inatsisartut, der alle vil gå i front for børns rettigheder i det politiske arbejde.