2. dagen ved GM i fodbold for herrer bød igen på spændende kampe, hvor flere af holdene kæmpede for at komme i semifinalen.
Foto © : Screendump/KNR.gl
Skrevet af Simon Uldum -
05. august 2015 05:56

Gårsdagens første kamp var mellem K-45 fra Qasigiannguit og FC Malamuk fra Uummannaq.

Et velspillende Kugsak-45 på hjemmebane vandt kampen med 2-0 over FC Malamuk, som ikke havde noget at byde på. Hjemmeholdets unge spillere var på intet tidspunkt under pres.

Kamp to, mellem K-33 fra Qaqortoq og T-41 fra Aasiaat, var meget spændende.

Tidligt inde i kampen måtte en skadet K-33-målmand udgå. Men holdet fra Qaqortoq havde ingen reservemålmand, så en markspiller måtte i målmandstrøjen. Men det slog ikke K-33 ud, som hurtigt kom foran med 2-0, og herfra var det op ad bakke for de unge T-41-spillere fra Aasiaat.

Det lykkedes dem at fighte sig tilbage til 2-2, og herfra gik det meget stærkt. De unge fra Aasiaat vil meget mere og de vandt kampen over K-33 med 4-2.

Kamp 3 bød på meget fysisk spil

I gårsdagens 3. kamp mødtes G-44 fra Qeqertarsuaq og SAK fra Sisimiut.

SAK er som bekendt kommet med i turneringen i sidste øjeblik, på grund af afbud fra et østgrønlandsk hold. Holdet har kun haft en uge til at forberede sig til turneringen.

Det blev en meget hård kamp, med meget fysisk spil. G-44 havde tag på kampen allerede fra start og scorede kampens første mål. Stortalentet Zakorat Zeeb fra G-44 scorede kampens andet mål, men med et gult kort hængende over hovedet, blev han skiftet ud i sidste del af 1. halvleg.

G-44 havde godt styr på kampen i første halvleg, men SAK kæmpede godt, men der var ingen tvivl om kampens resultat, der blev 2-1 til G-44.

Nuuk-holdenes kamp

Dagens 4. og sidste kamp var mellem Nuuk-klubberne IT-79 og B-67. Det var en meget seværdig kamp med mange gode spillere på begge hold.

B-67 kom foran med 1-0 i første halvleg og efter pausen lykkedes det holdet at fordoble målscoren.

IT-79 kom ellers igen, med god pres, og scorede også til 2-1, men det var ikke nok og kampen endte med at IT-79 tabte med 2-1 til B-67.

På vej til semifinalen

B-67, K-45 og G-44 er nu helt sikre på at spille i semifinalen, hvor IT-79 og T-41 skal kæmpe om den sidste plads.

Dagen i dagen vil igen byde på spændende kampe. Mellem G-44 og K-45, der skal spille om førstepladsen, og IT-79 og T-41, der skal spille om den sidste plads i semifinalen.

Alle kampe bliver sendt i KNR TV fra klokken 13.00.