KNR Så er der "Wowow" ungdoms-TV

Wowow Foto © : KNR
25. april 2016 12:00

Ungdomsprogramserien Senior Wowow går i luften onsdag aften, og programserien er sprængfyldt med god underholdning til de unge seere. Programserien henvender sig til aldersgruppen 12-20 år og er de første TV programmer, der kommer ud af den nye Børne- og ungdomsredaktion, KNR Wowow.

Programmets værter Angajo Lennert-Sandgreen og Paarnaq Hansen får i det første program besøg af skuespiller og sanger Miké Thomsen. Sammen tager de en snak om konfirmation, som er et stort skridt for mange unge.

Derudover vil de unge seere møde Senior Wowow Vlogger (Video blogger), Josef Tarrak Petrussen fra Napasoq, som også giver sit besyv med på konfirmationer. Samtidig bliver der også vist kortfilm som unge fra hele kysten har sendt ind til redaktionen.

Vi glæder os helt vildt til programmet går i luften. I de næste mange programmer kommer vi også ind på alt fra første kærlighed og kys, unges brug af Facebook, lejrskolefortællinger og meget mere, lyder det fra programmets værter, Angajo Lennert-Sandgreen og Paarnaq Hansen. 

Programmet er det første i en række af otte, der bliver sendt hver onsdag aften kl. 20:00. Du kan løbende følge Senior Wowow på Facebook og høre dem i KNR Radio hver onsdag fra 16-17.

Fokus på de unge

Børne og ungdomsredaktionen Wowow er en del af KNR's samlede plan for at imødekomme public serviceforpligtelsen over for børn og unge.

De unge er en vigtig del af vores samfund og fremtid. Derfor er det også vigtigt at de har et naturligt tilhørsforhold til KNR og generel formidling af information i samfundet, siger direktør i KNR, Karl-Henrik Simonsen.


Børn og ungeredaktionen Wowow har fokus på at levere programindhold til både Radio, TV, Web og de sociale medier.

De unge ser selvfølgelig TV og hører radio, men de er også stærkt repræsenteret på nettet. Derfor er Wowow redaktionens programmer helt i tråd med mine forventnin-ger og planer for KNR's programproduktion, slutter direktør i KNR, Karl-Henrik Simonsen.  


For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte direktør i KNR, Karl-Henrik Simon-sen på tlf. 36 15 00 eller på info@knr.gl