KNR Premiere på TV live streaming i KNR fra fredag den 28. november 2014

Det er med både glæde og stolthed, at vi nu åbner op for TV live streaming på vores hjemmeside www.knr.gl Det betyder, at alle i hele verden, kan se KNRs valgudsendelse direkte, en udsendelse som vi viser fredag den 28. november fra kl. 20.00 og indtil alle stemmerne er talt op og vi har det endelige valgresultat.
27. november 2014 14:10

Vore medarbejdere har arbejdet målrettet imod at kunne bruge valgudsendelsen som premiere til vores nye TV live streaming service, udtaler KNRs direktør Søren Lennert Mortensen og fortsætter; Vi synes selv det er fantastisk godt, at de grønlandske borgere, som befinder sig i udlandet nu kan overvære årets vigtigste politiske begivenhed direkte. Det samme gælder naturligvis for alle andre med interesse for Grønland og for grønlandsk politik.

TV live streaming er kommet for at blive og det bliver nu en fast service på vores hjemmeside, sammen med andre muligheder for at streame flere og flere af vores radio og TV udsendelser.

Det bliver på sigt muligt at se og høre alle af vore egenproducerede udsendelser on demand, og alle kan således nyde KNRs udsendelser når det passer ind i en travl hverdag, oplyser Søren Lennert Mortensen og tilføjer; Som en ekstra service og mulighed kan en TV live streaming udsendelse ses mere fleksibelt og sættes på pause eller spoles tilbage, hvilket gør denne service endnu mere velegnet til den travle familie.

Vi krydser fingre for, at streaming signalet med Tele Greenlands hjælp holder sig stabilt på fredag og vi ønsker alle vore lyttere og seere en rigtig god og spændende valgaften.

 

 

For yderligere information kontakt TV- Programchef Jan Berg jbe@knr.gl eller direktør Søren Lennert Mortensen smo@knr.gl  telefon 36 15 00.