Politiet efterlyser en ung mand i Sydgrønland

Politiet i Kujataa efterlyser den 21-årige Eskia Semsen Kristiansen, som forlod en fest natten til lørdag og ikke er set siden.
Skrevet af Jonas Fievé
04. oktober 2015 11:55

Politiet i Kujataa i Sydgrønland efterlyser altså den 21-årige Eskia Semsen Kristiansen, der sidst blev set natten til lørdag den 3. oktober klokken 02.00 i bygden Alluitsup Paa, hvor han forlod en fest. Politiet formoder, at den efterlyste er sejlet fra bygden Alluitsup Paa i en jolle.

Eskia Semsen Kristiansen beskrives som grønlandsk udseende med sort hår, almindelig af bygning og 170 cm høj. Da han forlod festen, havde han grå joggingbukser og en mørkeblå jakke af mærke Canada-Goose på.

Politiet i Kujataa beskriver jollen, som han muligvis sejlede ud med, som en hvid jolle omkring 15-20 fod lang med røde striber på siderne. Den er overdækket og har en påhængsmotor med mærket Mariner, og har 100 hestekræfter.

Politiet opfordrer personer, der har oplysninger eller kendskab til, hvor Eskia Semsen Kristiansen befinder sig til at kontakte lokalpolitistationen i Nanortalik på telefon 70 11 23 eller den nærmeste politistation i Sydgrønland.