Pisiffik vil stoppe madspild

Det skal være nemt for kunder at finde madvarer, som sælges til nedsat pris på grund kort holdbarhed og defekte emballager. Det skriver Pisiffik, der indfører konceptet ”Madspild, nej tak” i alle deres butikker.
Foto © : Pisiffik
Skrevet af Mads Pedersen
26. maj 2017 12:41

Er du én af dem der føler dig heldig når du tilfældigvis støder på brugbare varer til nedsat pris grundet kort holdbarhed eller defekt emballage? 

Så kan du glæde dig over at Pisiffik fra denne uge vil sørge for at kunder kan nemt finde den slags varer i alle deres butikker. 

Pisiffik vil fra denne uge give vare til nedsat priser en fast placering med en skilt der siger; ” Madspild – Nej tak”. Det er et koncept som butikskæden har haft i længere tid, men vil nu gøre mere synlig. 

- Vores kunder er meget opmærksomme på disse produkter, og vi får næsten altid udsolgt hurtigt efter, at
vi har placeret varerne i vores ”Madspild – Nej Tak”-områder. siger indkøbsdirektør hos Pisiffik Heine Stilling Jensen i en pressemeddelelse. 

Pisiffik har en ambition om at nedsætte deres madspild med 30 procent i løbet 2 år. Og butikskæden er godt på vej.    

- ”Madspild – Nej Tak” er allerede en succes og tendensen er opadgående, så vi er rigtig glade for dette tiltag, som både kommer os, vores kunder og miljøet til gode, siger Heine Stilling Jensen.