PAN AM Nuuk kan blive vært i 2018

Grønland er muligvis næste vært for de Panamerikanske Mesterskaber. Det vil betyde, at Nuuk skal modtage store internationale håndboldspillere. Det fortæller Grønlands herrehåndboldlandstræner, Niels Møller.
Foto © : Grønlands Håndbold Forbund
17. juni 2016 04:52

- Vi håber på, at de Panamerikanske Mesterskaber, om to år kan blive i Grønland, i Nuuk. Det er jo det vi arbejder efter, og jeg ved vores delegationsleder, Kurt Lauridsen har holdt møder med det internationale håndboldforbund under stævnet hernede, hvor man vil arbejde på at få forhåndsgodkendelse, at det skal spilles i Nuuk i 2018, siger landstræner Niels Møller.

Læs også Minik: Det var kæmpe stort

Et stævne af den kaliber vil betyde flere hundrede internationale håndboldgæster, som eventuelt vil være i Nuuk i cirka ti dage.

- Og det ville være toppen af international håndbold, ihvertfald i den Panamerikanske zone, som vi vil kunne præsentere i Nuuk. Så det ville være en kæmpe oplevelse for Grønland som nation, hvis det lykkes at få et mesterskab til Grønland og det finder vi ud af i løbet af ugen her, siger mændenes landstræner Niels Møller.

Læs også Chile skal vinde for grønlandsk VM-deltagelse