Nuuk Couture debuterer på Copenhagen Fashion Week

I dag starter årets modeuge i København - Copenhagen Fashion Week - og det sker blandt andet med deltagelse af en grønlandsk designer, der for første gang har en stand ved det internationale modearrangement - nemlig Louise Lynge Hansen, der står bag designet Nuuk Couture.
Foto © : nuukcouture.gl
05. august 2015 07:19

Deltagelsen sker delvis med økonomisk støtte fra Greenland Venture. Samtidig har designeren indgået aftale med Great Greenland, som støtter op om standen hos den fremstormende nye designer, oplyser Nuuk Couture ApS i en pressemeddelelse.

 

Vil satse internationalt

- Med disse to virksomheders samlede deltagelse håber vi, at vi kan booste et salg, både på hjemmemarkedet og internationalt. Vi vil være med til at brande Grønland, så det internationale marked får øjnene op for grønlandsk kvalitet og design, skriver Nuuk Couture ApS.

Foruden Great Greenland og Nuuk Couture er også Isaksen Design traditionen tro repræsenteret på modeugen, som løber fra og med i dag onsdag og frem til på fredag.

Bibi Chemnitz er også med i Copenhagen Fashion Week, og deltager i Revolver-messen, der finder sted i Øksnehallen, her finder man mere Fashion Forward brands fra Norden.