Nick Nielsen budt velkommen i IA

Nick Nielsen Foto © : Paalu Møller/KNR
20. marts 2015 19:24

Det tidligere medlem af naalakkersuisut og folketingsmedlem for Siumut, Nick Nielsen, har nu meldt sig ind som medlem i oppositionspartiet Inuit Ataqatigiit.

Det skriver han på sin facebookside, hvor formanden for lokalafdelingen i IA i Nuuk også byder ham velkommen i partiet.

- Efter at have overvejet og tænkt over tingene, har jeg besluttet at blive medlem i IA, og partiet har budt mig velkommen, og det er jeg glad for, lyder det fra Nick Nielsen på grønlandsk, som Radioavisen har oversat til dansk.

- Jeg føler, at jeg kan følge Inuit Ataqatigiits politiske formål og værdier og er glad for, at de sætter høj pris på moral/god opførsel, skriver det nye medlem i Inuiat Ataqagiit yderligere.

Læs også Nick Nielsen undsiger Siumut

Tikkili Isaksen, der er formand for IA´s lokalafdeling i Nuuk, byder det nye medlem velkommen.

 - Først og fremmest vil Nuummi Inuit Ataqatigiit byde dig velkommen og tillykke. Jeg er helt sikker på, at du har gode grunde til din beslutning, efter alle de besværligheder og problemer, du har været igennem.  Og du kan være helt sikker på, at du bydes velkommen som medlem  på lige fod med alle andre.  Jeg er især glad for, at du er blevet medlem af vores lokalafdeling, og at du vil følge og deltage IA´s politik, skriver Tikkili Isaksen på grønlandsk, som Radioavisen har oversat til dansk.