Miss BT er grønlænder

18-årige Aki-Mathilda Høegh-Dam fra Nuuk der er finalist til dette års Miss Danmark-konkurrence, kan allerede nu bryste sig med titlen Miss BT.
Foto © : Youtube
Skrevet af Simon Uldum -
25. august 2015 05:09

Som optakt til Miss-Danmark-konkurrencen har BT.dk afholdt en afstemning om, hvem der skulle være "brugernes favorit".

Efter seks semifinaler med i alt 30 deltagere og tusindvis af stemmer - blev der fundet seks finalister, der skulle gå endnu en omgang, så "BT Brugernes Favorit" kunne findes. Og lørdag blev finalen afgjort - og vinderen blev, som fortalt, Aki-Mathilda Høegh-Dam.

I alt blev der afgivet omkring 90.000 stemmer i finalen - og med 39 procent stemmerne er det 18-årige Aki-Matilda, der løber med titlen. Det skriver BT.dk.

Aki-Matilda skiller sig ud ved at være konkurrencens grønlandske islæt - hun er for nylig flyttet til København, hvor hun studerer statskundskab på Københavns Universitet og arbejder som studentermedhjælper i Folketinget hos det Grønlandske parti Siumut.

Udover æren og en buket blomster vandt Aki-Matilda også et luksuriøst spa-ophold. Velgørenhedsmiddagen var med alle 30 Miss Danmark-finalister og var til fordel for World Childhood Foundation.